Indret dit hjem med musiktema

Der er ikke mange mennesker, der ikke bryder sig om musik, og vi er sikre på, at du er en af dem, der synes, at musik er en vigtig og betydningsfuld del af din hverdag. Og så er det nærliggende at lade musikken være et tema, når du indretter dit hjem, så du hele tiden bliver mindet om, hvor skønt det er at lytte til tonerne fra dine yndlingskunstnere – uanset hvilken musikgenre, du er til. Måske er du så heldig, at du selv spiller eller kender nogle der gør, så I kan holde musikarrangementer i hjemmet – og så er det nærliggende at lade det spille en rolle i, hvordan du indretter dig.

Her er nogle tips til, hvordan du kan lade musikken få indflydelse på indretningen af dit hjem.

Dekorer med musikalsk tema

Vi foreslår, at du dekorerer væggene i dine rum med Posters, som kan have et musikalsk tema. Du kan for eksempel finde posters med musiktema på webshoppen Gallerix-home.dk, hvor der findes et hav af motiver og temaer at vælge imellem. Det er samtidig posters til en overkommelig pris, så du har mulighed for at bruge dem i et godt omfang og skifte motiverne ud, hvis du hen ad vejen synes, du gerne vil have nye motiver på dine vægge.

Indret et musikværelse

Er du så heldig at have plads nok, kan du indrette et helt musikværelse. Måske spiller du selv og vil installere dit klaver, flygel eller andre instrumenter her, men ellers kan det være, hvor du trækker dig tilbage for at lytte til musikkens smukke lyd. Her kan du også anvende posters til at dekorere væggene, så du kan sætte det motiviske tema for rummet, som du gerne vil.

Inviter til sammenspil

Spiller du selv, kan du indrette dit hjem, så der er mulighed for at invitere venner til at spille sammen. Begrebet sammenspil handler om at finde den fælles glæde ved at musicere sammen, og kan du i dit hjem skabe rammerne for dette, har du lagt en basis for mange positive oplevelser. Hvis du har børn, vil det også for dem kunne blive et trin ind i et musikalsk liv, fordi det vil give dem mulighed for at opleve, hvordan man sammen kan skabe og udvikle musik. I det hele taget rummer musikken så mange positive oplevelser, at der kun er gode grunde til at indrette dit hjem, så den kan fylde mest muligt.