Find kjoler og solbriller frem, for her er årets sommerhits

Kan du mærke det? Jo da, den er god nok, sommeren er over os igen, og for alle os med hang til festlig stemning og god musik betyder det, at det er tid til at give den gas til alle de sprøde sommertoner. Faktisk er der efterhånden tradition for, at der netop om sommeren lanceres en hel perlerække af nye deciderede sommerhits. Så hvilke kan vi mon forvente kommer til at hitte i år? Det ser vi nærmere på i denne artikel.

Find dine kjoler frem fra gemmerne, for nu skal der danses til sommermusik

Sommeren er en herlig tid. For efter en lang periode med gråt og kedeligt vejr, er det nu tid til varme og masser af sol. Og hvilken bedre måde er der at fejre det på, end ved at finde alle dine skønne kjoler frem? Har du ikke nogle klar, så overvej at købe én eller flere nye kjoler fra webshoppen NA-KD. Her finder du masser af flotte og moderne varianter, og de egner sig alle glimrende til når du skal ud og fejre sommerens ankomst, ved at lytte til en masse god musik med vennerne. Husk i øvrigt også solbrillerne, for om sommeren går solen sent ned!

Faustix, Artigeardit og en gammel klassiker

Det er altid svært på forhånd at forudse hvilke sange der kommer til at hitte i den forestående sommer, men vi har ikke desto mindre nogle bud klar her. Den første sang vi forudser kommer til at hitte, er den spritnye fra Faustix & De Danske Hyrder, som ganske enkelt hedder Nummer. Hvad kan vi sige andet end at der virkelig er gang i den her. Skulle du være i tvivl, så få straks lyttet til det. Om ikke andet er der næppe den store tvivl om, at du nok skal komme til at høre det over de næste måneder.

Når snakken falder på det næste nummer du bør lytte til denne sommer, så gør det bestemt ikke noget at der er tale om et fra sidste år. For Artigeardit og KESI “Er Her” stadig med dette svedige nummer med selvsamme titel. Her er der også sommerstemning så det vil noget, så giv nummeret en omgang på dit lydanlæg allerede i dag.

Sidst, men ikke mindst, vil vi også slå et slag for en gammel klassiker. For det gode gamle hit Sunshine Reggae, af danske Laid Back, er trods de mange år på bagen stadig et hit der holder 100%.

Nu ved du hvilke sommerhits du bør lytte til, alt imens du påfører dig din flotte nye kjole, så tilbage er der blot at ønske dig et brag af en sommer.