Vælg kun den bedste popmusik

Det er vigtigt kun at vælge den allerbedste musik, når man er vild med at lytte til god popmusik. Og hvorfor er det så, at vi mener, at det er sådan, det skal være? Jo, det gør vi kort og godt, fordi livet simpelthen er alt for kort til, at man skal lytte til dårlig musik. Og hvad er dårlig musik så for os? Jo, det er musik, hvor kvaliteten ikke er i orden, eller hvor der bliver sunget om alle mulige ligegyldige og irrelevante ting. Man skal derfor tænke sig godt om, når man lytter til musik, og man skal ikke bare vælge noget musik af kedsomhed.

Det handler også om at tage sig tid til at lytte til musik. Det betyder igen, at man ikke skal gøre det, fordi man keder sig, for så kan det være, at man ikke får lyttet helt ordentligt til musikken, og så er der ikke meget ved det. Man skal nemlig sætte en ære i at lytte godt til teksterne, så man også kan forstå, hvad det er, de helt reelt handler om. Det kan nemlig betyde rigtig meget for, hvad vi egentlig får ud af musikken, og derfor er det også, at man altid skal vælge sin musik med omhu. Det gøres det naturligvis bedst, når man vælger at sætte sig ind i, hvad det er for noget popmusik, man gerne vil lytte til, og det kan man blandt andet gøre ved at læse meget mere om det på internettet. Ja, vi ved godt, at musik er noget, der skal lyttes til, men man kan altså også få rigtig meget ud af at læse en hel masse om det på nettet, så man ved, hvem den enkelte kunstner er, og hvad det er, de synger om. Så er det i hvert fald også på mange måder nemmere at træffe en beslutning om, hvad det er for noget popmusik, man tror, man helst vil lytte til.

Derefter er det bare at give sig i kast med at lytte til alt det popmusik, man kan og vil, og så skal man såmænd nok finde sin egen vej før eller siden. Livet handler også om, at man er sin egen lykkes smed, og det er noget, man må huske på hver dag