Sådan opnår du succes som DJ

Drømmer du om at blive DJ? Nedenfor kan du finde gode tips og tricks til at opnå succes som DJ.

Mike Sheridan brugte et lån til debutalbummet

Mike Sheridan er en dansk DJ og komponist. I september 2008 udgav han debutalbummet “I syv sind”, og Sheridan er et glimrende eksempel, på hvordan du kan tage et lån fra fx https://qred.com/dk/ til at forfølge din drøm om at blive DJ.

Mike Sheridan var i den heldige position, at hans forældre støttede 200 procent op om hans drøm om at blive DJ. De kørte og ledsagede ham til forskellige DJ-arrangementer, hvor Sheridan ikke kunne komme ind alene som mindreårig. Forældrene tog også et banklån på 300.000 kroner til at finansiere debutpladen “I syv sind”.

Det var en form for investering, som blev lanceret på eget pladeselskab. Distributøren Playground havde en diskret rolle, og det skabte en større indtjening til Mike Sheridan. I sidste ende var der tale om en satsning, som kunne blive til en succes eller et flop. Pengene kunne betale sig, eller de kunne gå tabt.

Men det endte med at betale sig. Mike Sheridan er i dag en af de mest kendte danske navne i DJ-branchen. Allerede med debutpladen blev han nomineret ved P3 Guld for “P3 Prisen” og “Årets Lytterhit”.

Øvelse gør mester

Øvelse gør mester på mange områder, og det gælder også i forbindelse med at blive DJ. Selveste DJ Steve Aoki anbefaler at lægge ud med at øve derhjemme. Skaf det rigtige DJ-udstyr til at starte med, så du lærer på bedste vis.

Det er ikke nødvendigt at spendere flere tusinde kroner på det rette udstyr, men du skal have godt udstyr for at kunne komme i gang. Som minimum skal du have gode DJ høretelefoner. På den måde kan du begynde at danne en ide af lydbilledet. Du kommer ikke langt med et forsøg på at mikse med et par billige høretelefoner.

Øv dig derhjemme, og øv dig til private begivenheder. Musik spiller direkte til hjertet, og du kan hurtigt blive populær ved at holde fester, hvor du sørger for lækre tracks. I det hele taget handler det om at have det sjovt i begyndelsen. Undgå at fokusere alt for meget på at blive professionel, og læg ud med at lære at blive til en god DJ.

Find en god mentor

Det er altid bedst at få hjælp til at lære. Derfor anbefales det, at du finder en god og ærlig mentor, som kan hjælpe dig på vej til at blive DJ. En god mentor vil give dig råd til, hvordan du løbende kan forbedre dig, og det kan blive guld værd.