Sådan bor TikTok sangerinderne

Addison Rae, Dixie D’Amelio og Bella Poarch er ikke kun blandt verdens største stjerner på TikTok. De er også talentfulde sangerinder. Derfor har vi kastet et nærmere blik på hvordan de bor. Det kan du blandt andet gøre ved at tjekke deres TikTok-videoer, hvor du kan få glimt af deres indretning. Læs mere om deres Los Angeles hjem nedenfor.

Vælg det minimalistiske look ligesom Addison Rae

Addison Rae er blevet kendt henover natten. Det føles det i hvert fald som. På mindre end et år er den 20-årige unge amerikaner gået fra at leve en stille og rolig hverdag i Louisana til at blive en af verdens største stjerner.

Hun er aktuel på TikTok, har udgivet musik og hun bruger sine skuespiller talenter i filmen He’s All That.

Det har givet den unge sangerinde mulighed for at flytte ind i et hus til en værdi af tre millioner dollars i Los Angeles. Ønsker du at bo lidt ligesom Addison kan du overveje at skaffe minimalistisk tapet i beige, hvide eller grå farver. Det lader til at være hendes stil, og den slags tapet passer glimrende ind i typiske danske hjem.

Hjemme hos Charli og Dixie D’Amelio

To andre amerikanere, som har fået en ekstravagant livsstil takket være TikTok er søstrene Charli og Dixie D’Amelio. Begge har udgivet musik, men Dixie har en mere aktiv musikkarriere end Charli.

Når du tjekker f.eks. Dixies videoer på TikTok, ligner det det samme hjem, som Addison Rae har. Dog bor Dixie og Addison ikke sammen, det gør de to søstre Charli og Dixie. De flyttede ud af Hype House og ind i et LA palæ til 5,5 millioner dollars. Igen er der tale om beige, grå og hvide vægge.

Drømmer du om at bo i Hawaii?

Bella Poarch er ligeledes på listen over konti med flest følgere på TikTok. Hun bliver i skrivende stund fulgt af mere end 82 millioner personer. Sangerinden, der mest af alt er kendt for hittet “Build a b”, er oprindeligt fra Filippinerne.

Nu til dags bor hun i det tropiske Hawaii, som mange danskere sikkert drømmer om. Der er dog ikke meget information om hvor og hvordan hun helt præcist bor. Du kan overveje at følge den unge TikTok stjerne på det sociale medie og lade dig inspirere til boligindretningen derhjemme.

Du kan også starte på TikTok

Er du god til at synge, eller har du andre talenter, kan du også overveje at starte en karriere på TikTok. Man ved aldrig hvad der kan ske. Du kan bruge din fritid til at lave kreative videoer og lægge dem op på det sociale medie. Måske ender du i Hawaii, Los Angeles eller et helt tredje sted i verden.